Снимки на HTC One Max за China Unicom

Снимки на HTC One Max за China Unicom
A A+ A++ A

Докато чакаме премиерата на HTC One Max, която ще е през идните седмици, в интернет продължава да изтича информация за него. Поредната идва от тайванския сайт ePrice, който ни показва версията на смартфона за китайския оператор China Unicom. Тя е снабдена със слотове за 2 SIM карти и разполага с MicroSD порт за допълнителна памет, подобно на китайската версия на HTC One. Върху корпуса присъстват и контакти, вероятно за връзка с докинг станция.

По-интересно е, че под основната камера се вижда отвор, под който може би ще се намира сензор за пръстови отпечатъци. Това се подкрепя и от присъствието на бутон Fingerprint в менюто за бързи настройки. Според Engadget в прототипите на HTC често липсват някои от компонентите във финалните устройства и може би и този случай е такъв. ePrice вече писа, че One Max може да разполага с такава възможност.

Другата информация, която носят снимките подсказва, че HTC също обмисля добавянето към камерата за комбиниране в една снимка на кадри от двете камери. Подобна опция вече предлагат модели на Samsung и LG.

http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4542/4879182/1/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници