Плевнелиев: Няма „първа дама“

Плевнелиев: Няма „първа дама“
Съпругата на Плевнелиев не присъства нито на полагането на президентската клетва, нито на посрещането в Президентството на 22 януари. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът Росен Плевнелиев обясни пред журналисти, че има до себе си „една истинска модерна жена“, която го подкрепя.

„В закона за протокола не фигурира понятието „първа дама“, подчерта президентът Росен Плевнелиев след днешната си среща с премиера Бойко Борисов, предаде bTV.

„Нека сме наясно, ще го кажа за пореден път: аз имам до себе си една истинска модерна жена. Тя е посветена майка на три деца. Тя е професионалист в работата си, който сам е изградил своята кариера“, обясни Плевнелиев.

„Тя ме подкрепя в нейното и в моето разбиране, че за българите и за българските медии е много по-добре да следят какво правят президентите и политиците, отколкото какви са тоалетите на първите дами“, подчерта той.

Днес медиите за пореден път се опитаха да изкопчат информация за „мистериозната“ Юлияна Плевнелиева, която е 11 години по-млада от съпруга си.

Още в началото на кандидатпрезидентската си кампания Росен Плевнелиев заяви, че възнамерява да държи семейството си далеч от прожекторите и интереса на медиите.

#Росен Плевнелиев #Плевнелиев #Президент на България #президент #съпруга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници