Цвета Караянчева: Политическите уволнения валят

Цвета Караянчева: Политическите уволнения валят
Караянчева се обяви против уволнението на директора на ОД „Земеделие” в Кърджали Йорданка Гочева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Правителството на Пламен Орешарски се е заело с политически уволнения по всички държавни структури, заяви депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева пред  радио „Фокус”.

Караянчева се обяви против уволнението на директора на ОД „Земеделие” в Кърджали Йорданка Гочева.

“Ако мога да бъде по-образна, политическите уволнения „валят” – непрекъснато се правят политически уволнения. Това беше причината вчера да пратя писмо до министъра на земеделието и храните Димитър Греков. Аз разбирам, че има огромен натиск върху него, за да бъде уволнена директорката на ОД „Земеделие” в Кърджали Йорданка Гочева. Аз нямам претенциите да съм много веща в земеделието, но обикалям сред хората. Кърджали е изцяло земеделски район. В рамките на 3 години в този регион има усвоени над 180 млн. Лева европейски средства и доплащания. Службите работят”, разясни мотивите си тя.

Дисциплинарното уволнение на директора на НЦИОМ Лидия Йорданова и намерението на председателят на парламента Михаил Миков държавната социологическа агенция да бъде закрита, Цвета Караянчева обясни с това, че своите социологически проучвания НЦИОМ винаги е давала преднина на ГЕРБ.

#Пламен Орешарски #ГЕРБ #Цвета Караянчева #Кърджали #Михаил Миков #НЦИОМ #Лидия Йорданова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"