Радан Кънев: Наблюдаваме 100% политика тип Виденов

Радан Кънев: Наблюдаваме 100% политика тип Виденов
Лидерът на ДСБ подчерта, че кабинетът не предвижда механизми, с които да се справи с причините за проблемите в държавата, а предлага краткосрочни популистки мерки. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Случилото се в петък изразява волята на сегашното управление на официалната тройна коалиция между БСП, ДПС и Атака да запази властта в България на всяка цена, заяви председателят на ДСБ Радан Кънев по повод докараните с автобуси привърженици на кабинета, предаде БГНЕС.

„Видяхме и в петък как е взета тази власт. Защото да протестират в защита на бюджета бяха изкарани хора, които не знаят името на финансовия министър, на премиера, на президента, чиято оставка искаха. За съжаление и с гласовете на такива хора в България се печелят избори и се формира изобщо властта”, добави Кънев.

Лидерът на ДСБ подчерта, че кабинетът не предвижда механизми, с които да се справи с причините за проблемите в държавата, а предлага краткосрочни популистки мерки.

„Това е 100% политика тип Виденов”, обобщи лидерът на ДСБ.

По думите му мерките, които премиерът Пламен Орешарски представи като „екшън план”, са най-слабото творение на левицата.

#ДСБ #Радан Кънев #Пламен Орешарски #Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници