Стартира обновяването до Android 4.2.2 за HTC One X

Стартира обновяването до Android 4.2.2 за HTC One X
A A+ A++ A

Малко повече от седмица, след като Android 4.2.2 и Sense 5 започнаха да достигат до HTC One X+ ъпдейта вече е достъпен и за HTC One X. Засега се появиха съобщения, че може да се инсталира в Словакия, Дания и Хърватия, но през идните дни ще стигне до повече устройства в различни държави. Обновяването е безжично, а сред софтуерните допълнения е и интерфейсът Sense 5, който в началото на тази година дебютира с модела HTC One.

Заедно с него потребителите на устройството получават познати функции като агрегатора на новини и ъпдейти от социални мрежи BlinkFeed, нов екран в заключено положение и панел Quick Settings в лентата за нотификации за бърз достъп до различни настройки (той може да се отвори директно чрез дръпване с два пръста).

В падащото меню е добавен нов бутон за преминаване към режима за пестене на енергия. При камерата също има промени и сега вече е достъпна опция за заключване на фокус и експозицията чрез продължително натискане върху екрана. Освен това е добавена и функцията Video Highlights, която автоматично създава 30-секундно видео от снимките и видеоклиповете в дадена папка в албума.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници