Какво да очакваме от HTC на мобилния конгрес?

Какво да очакваме от HTC на мобилния конгрес?
A A+ A++ A

Вече разбрахме, че феновете на HTC трябва да отбележат датата 26 февруари в календарите си, тъй като тогава ще се проведе пресконференцията на компанията на мобилния конгрес, и се замислихме какви могат да бъдат изненадите. Миналата година видяхме цели 5 нови модела, но обещанията от последните седмици са, че през 2012 г. портфолиото ще бъде по-фокусирано, което най-вероятно ще се изрази и в по-малко нови модели. Засега поканата не разкрива някакви конкретни детайли за събитието, но всеобщите очаквания са, че тогава HTC ще ни представи първите си телефони с четириядрен процесор. По-долу правим опит да систематизираме известната до този момент информация, като част от нея може да се отнася и за модели само за американския пазар.

HTC Edge (според слуховете отскоро с новото кодово име HTC Endeavor) има всички основания да стане топмоделът на компанията за първата половина на годината. Техническите му характеристики са достатъчно красноречиви, тъй като сред тях са 4.7" дисплей с HD резолюция, Android 4.0 и четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3. Очакваме още 1GB RAM памет; камера с 8МР задноосветен сензор и широкоъгълен, светъл обектив; вградена памет около 32GB и интерфейс Sense 4.0. Не е изключено моделът да се появи на пазара през пролетта под името Supreme.

Според слуховете HTC Ville също ще разчита на интерфейса Sense 4.0 и не е изключено да се продава от американския оператор T-Mobile. За разлика от Edge ще заложи на двуядрен процесор Snapdragon с работна честота 1,5GHz, а освен това ще изкуши потребителите с 4.3" Super AMOLED екран с qHD резолюция, 8МР камера и аудиотехнологията Beats Audio.

HTC Quattro е кодовото име на първия таблет на компанията с четириядрен чип Tegra 3. Според слуховете ни очакват 10,1" екран с резолюция 1280 x 768 пиксела, 1GB RAM, 16GB вградена памет, microSD слот, Bluetooth 4.0 и две камери с резолюция 1,3МР и 2МР. Не е пропусната и интеграцията с Beats Audio.

Вече стана дума за HTC Primo - предложение от среден клас, който също може да получи премиерата си в Барселона, но не е изключено HTC да покаже и някой модел с Windows Phone, макар че това ни се струва малко вероятно, тъй като компанията сравнително скоро анонсира Radar и Titan.

http://pocketnow.com/smartphone-news/htc-sends-out-02-26-mwc-event-invitations-what-can-we-expect

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници