Плевнелиев: Искам да бъда президент - обединител

Плевнелиев: Искам да бъда президент - обединител
В президентството коалиции няма да се правят докато аз съм президент, защото искам да бъда президент - обединител", каза Плаевнелиев. Снимка:www.silnabulgaria.com
A A+ A++ A

“В президентството коалиции няма да се правят докато аз съм президент, защото искам да бъда президент - обединител, а обединението минава през това, че президентската институция ще помага, но и ще показва грешките”, каза президентът Росен Плевнелиев в предаването „Неделя 150” на БНР, цитирано от Агенция “Фокус”.

„Абсолютно безпочвени са изказванията, които се тиражират срещу президента. Самият аз съм изненадан от тази агресия, която намирам за безпочвена. С нито едно мое действие не съм работил за това в президентството да се коват някакви коалиции”, обясни Плевнелие.

„Всички, които са в момента на улицата, са протестиращи граждани и те трябва да бъдат чути. Така действах през месец март, така действам и сега. Хората трябва да знаят, че президентската институция е отворена за тях. Аз съм политик, но съм и прагматик”, посочи президентът Плевнелиев.

„Протестите от гледна точка на посланията не са много различи. Надявам се, 2013 г. да бъде годината на гражданското общество”, допълни президентът.

#Росен Плевнелиев #президент #коалиции #посланията #общество #институция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници