Корман Исмаилов се гордее с подкрепата на Ердоган

Корман Исмаилов се гордее с подкрепата на Ердоган
Лидерите на Народната партия "Свобода и достойнство" (НПСД) Касим Дал и Корман Исмаилов придружават турския вицепремиер Бекир Боздаг по време на обиколката му у нас. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на Народната партия за свобода и достойнство /НПСД/ Корман Исмаилов заяви в Кърджали, че се гордее с подкрепата на турското правителство и че няма причини да смята за грешка снимката си с премиера Реджеп Ердоган, разпространявана по време на предизборната кампания, предаде БГНЕС.

Исмаилов обясни, че както има християндемокрация в Европа, така имало и ислям-демокрация.

Корман Исмаилов и Касим Дал, бившият втори в централното ръководство на ДПС, бяха част от делегацията, придружаваща вицепремиера на Турция Бекир Боздаг по време на обявената за неофициална визита в региона.

"През последната седмица сме все по рамазански ифтари /благотворителни вечери, от тур., б. р. / и не можах да участвам в разговорите между участниците в десния Реформаторски блок. Сега като се прибера в София, първата ми работа ще бъде да се срещна с тях. Работим за разширяването на формата, за съставянето на гражданския съвет към блока, по управленската платформа, която да събере и мотивира максимално повече хора от ангажираното гражданско общество, както и партии, и видни общественици. Впоследствие се надяваме да създадем и предизборна коалиция, но наистина окончателното оформяне на блока ще бъде непосредствено срещу новите избори", коментира Исмаилов.

#Народната партия за свобода и достойнство #НПСД #Корман Исмаилов #Исмаилов #Реджеп Ердоган #Касим Дал #реформаторски блок #Турция #Бекир Боздаг #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници