Проф. Константинов: Министър Папазов не различава "плюс" и "минус"

Проф. Константинов: Министър Папазов не различава "плюс" и "минус"
A A+ A++ A

Министърът на транспорта и информационните технологии Данаил Папазов не различава знаците "минус" и "плюс", очакваме той да се извини за неверните си и клеветнически изявления по отношение на хората, ръководили "Информационно обслужване" от края на 2012 година до 28 юли 2013 година. Това заявиха бившите ръководители на дружеството, председатели на Борда на директорите в два последователни периода - проф. Михаил Константинов и Валери Борисов. Третият подписал съвместното им изявление е Ивайло Филипов, бивш изпълнителен директор, предаде БГНЕС.

Според тях министърът е лъжец, защото в оценките си е смесил факти, лъжи и злонамерени твърдения за тяхната работа. Тяхното мнение е, че по времето, когато те са управлявали дружеството с мажоритарно държавно участие, то не е било на загуба, а на печалба в размер на 2.4 млн. лева от края на 2012 г. до 28 юли 2013 г.

Ние спряхме източването на дружеството, подчерта проф. Константинов. Борисов заяви, че не би се занимавал да го съди, надява се, че го бил направил поради липса на време, а не умишлено. Проф. Константинов също не възнамерява да съди Данаил Папазов. Лъже се поради невежество, стига толкова "калинки", категоричен бе той.

Проф. Константинов и Валери Борисов представиха на медиите документи в подкрепа на твърденията си - доклад за дейността на "Информационно дружество" за периода, финансово-икономически анализ, отчет за финансовото състояние и др.

#Михаил Константинов #Данаил Папазов #загуба #печалба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници