Група от София пристигна в Пловдив за протеста срещу областния управител

Група от София пристигна в Пловдив за протеста срещу областния управител
Групата от София ще остане в Пловдив и за вечерния протест. Тя твърдят, че се борят за България, не само за София. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Група от София подкрепи пловдивчани в протеста им срещу областния управител Венцислав Каймаканов и срещу правителството, предаде Радио "Фокус"- Пловдив.

Около 20 души от София пристигнаха на площада пред общината с огромен транспарант, на който пише „България каза: Орешарски върви си!” Някои носеха барабани и тарамбуки. Към групата трябваше да се присъединят и хора от Благоевград, но са били възпрепятствани да тръгнат заради отказ на транспортните фирми да ги возят.

Шествието премина през централни пловдивски улици и се установи пред областната управа, където ги чакаха полицейски части.

Групата от София ще остане в Пловдив и за вечерния протест. Тя твърдят, че се борят за България, не само за София и затова протестите навсякъде трябва да се подкрепят. "Докато депутатите са във ваканция, ние се трудим за тяхната перманентна почивка", казаха протестиращите софиянци.

#София #Пловдив #протест #Венцислав Каймаканов #Благоевград #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници