Почитател на тениса спечели от "Еврофутбол" след победата на Лудогорец

Почитател на тениса спечели от "Еврофутбол" след победата на Лудогорец
A A+ A++ A

Истинското познаване на спорта не признава граници – тази максима бе потвърдена от столичанин, който използва система 6 от 9 + 3 твърди, за да спечели 2 623,40 лева от "Еврофутбол", предаде БГНЕС.

Парадоксалното е, че щастливецът е попълнил в талона си на стойност 84 лева девет мача от тенис турнирите в Торонто и Монреал и единствените му футболни срещи са тези с твърд знак. Сред тях попада и сблъсъкът между Партизан и Лудогорец от третия предварителен кръг на Шампионската лига, в който разградчани победиха с един гол при нулев ответ от домакините. Участникът е избрал букмейкърския пункт на бул. "Княгиня Клементина" №4, за да направи своите залози за точен резултат – за тенис и за Краен изход Под/Над 2,5 гола – за футбол. Победата на "Орлите" е с прогноза за Под 2,5. Четири от точните резултати, след които и на този от двубоя на Григор Димитров с Марсел Гранойерс, обаче останаха непознати и с това столичанинът се отдалечи от максималната печалба от 19 281,69 лева.

Гонките също зарадваха доста от играчите на букмейкърската къща, като най-отличаващ се е успеха на софиянец, който получи 1 426,60 лева срещу 2 лева и предвиждане за Трио във виртуалната гонка №8 в Сплит Фолс. Това се случи при букмейкъра в бл. 227 в ж.к. "Дружба-2". Същите писта и надбягване избра варненец, който попълни в талона си комбиниран залог за победител, 1-2 място и 1-3 място. Така, той спечели 326,44 лева с 1,50 лева и уважението на "колегите" си от пункта на ул. "Фантазия" №40.

Страхотен удар направи и видинчанин, който взе 1 875 лева с прогноза за победител във втората гонка в Нюкасъл. Това се случи на бул. "Панония" №48. 930 лева пък отидоха при участник от Бяла Слатина, пункт на ул. "Васил Левски" №20, който "се пусна" на победител в гонка №10 в Съндърланд. При същия букмейкър бе осъществен и залог за Трио в четвъртото надбягване в Нотингам. Това донесе на друг щастливец 647,50 лева.

Кърджали за пореден път се оказа един от градовете-победители – 645 лева и предвиждане за Трио за деветото надбягване в Нюкасъл бяха достатъчни на участник в пункта на бул. "Беломорски" №4-6, за да влезе в листата с майсторите на Гонки. Друг от същия пункт пък си тръгна с 523,50 лева срещу 30 лева на талона и прогноза също за Трио, но в деветото надбягване в Съндърланд.

#тенис #футбол #залог #печалба #Еврофутбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници