Проф. Михаил Константинов: Данаил Папазов да внимава какво говори

Проф. Михаил Константинов: Данаил Папазов да внимава какво говори
A A+ A++ A

Загубата от 2,5 млн. лева в „Информационно обслужване” няма нищо общо с обвиняваното ръководство. Това коментира пред Радио „Фокус” професор Михаил Константинов, бивш председател на борда на директорите и след това - обикновен член на борда на държавната фирма. По думите на Константинов транспортният министър Данаил Папазов е бил заблуден.

„Вярно е, дружеството загуби 2,5 млн. лева, но това няма нищо общо с обвиняваното ръководство. От идването на това ръководство дружеството спечели 2,5 млн лева, така че изказването на министъра е като с компютрите и компотите. Въпросното ръководство намали загубите до нула. Съветвам Данаил Папазов, преди да говори разни неща, да ги проверява, защото се излага елементарно. Ако той не си вземе думите назад и не се извини, ще се наложи да му бъде обяснено по леко груб начин за какво става въпрос. Всички министри трябва да бъдат информирани, защото ако те са некомпетентни, нямат място в съответното министерство”, коментира още проф. Константинов.

По-рано днес транспортният министър Данаил Папазов обяви, че смяната на борда на директорите на държавна фирма "Информационно обслужване" е заради загуби в размер на 2,5 млн. лв. за миналата година. Той каза още, че предишното ръководство не е показало визия и воля да промени основната ситуация в дружеството.

#Информационно обслужване #Михаил Константинов #загуби #ръководство #министър #Данаил Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници