Турски депутат заподозря Германия за масовите протести

Турски депутат заподозря Германия за масовите протести
По време на партийна обиколка в провинция Одрин депутатът от ПСР обърна внимание, че новостроящото се трето летище край Истанбул ще бъде едно от трите най-големи аерогари в света и оставя на втори, дори и на трети план летище Франкфурт, а това „няма как д
A A+ A++ A

Председателят на парламентарната конституционна комисия и депутат от управляващата Партия на справедливостта и развитието Бурхан Кузу заподозря Германия в подстрекаване на масовите протести в Турция, започнали с палатковия лагер в парка „Гези” на площад „Таксим” в Истанбул, предава CNN-TURK, цитира „Фокус“.

По време на партийна обиколка в провинция Одрин депутатът от ПСР обърна внимание, че новостроящото се трето летище край Истанбул ще бъде едно от трите най-големи аерогари в света и оставя на втори, дори и на трети план летище Франкфурт, а това „няма как да не дразни” Германия.

При това положение Германия например е силно замесена и има голямо участие в провокирането на масовите протести, заедно с чуждите агенти. Пазарната информация потвърждава това. И други страни продължават да действат по същия начин. Понеже не желаят една развиваща се Турция в техния регион”, посочи още Кузу.

#Турция #протест #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино