7 от 11 – те задържани за “мокри поръчки” остават в ареста

7 от 11 – те задържани за “мокри поръчки” остават в ареста
Специализираният съд остави в ареста 7 от 11 – те, за които прокуратурата поиска най – тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Специализираният съд остави в ареста 7 от 11 – те, за които прокуратурата поиска най – тежката мярка за неотклонение "задържане под стража", предаде БГНЕС.

Преди дни държавното обвинение и МВР обявиха, че е разбита група за убийства и грабежи. За четирима от групата съдът определил по – леки мерки за неотклонение. Двама от тях са пуснати под "домашен арест", а други двама с "парична гаранция". Какви ще са окончателните мерки за неотклонение обаче ще реши апелативния спецсъд, пред който мерките могат да се обжалват.

Прокуратурата поиска арест за Мартин Антов – обвинен като ръководител на група, както за две убийства, три грабежа, две кражби и за незаконно притежаване на оръжие. Сред четиримата, за които прокуратурата не поиска вчера арест всъщност е и другият сочен за ръководител Валентин Янев – Вальо Бореца, който вече има присъда по друго обвинение.

Арест от прокуратурата поискаха още за Ангел Мечкаров, Валери Александров, Радослав Раденков, Иван Илиев, Симеон Николов, Николай Рангелов, Христо Христов, Николай Стойков, Димитър Георгиев и Жечо Белясин.

#Иван Илиев #Симеон Николов #Николай Рангелов #Христо Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници