Охранители на „Spirit of Burgas 2012" протестират заради неизплатени заплати

Охранители на „Spirit of Burgas 2012" протестират заради неизплатени заплати
Около двадесетина души и собственици на охранителни фирми, които не са си получили заплатите за охраната на „Spirit of Burgas 2012", протестират в Бургас. Снимка: www.studioberar.com
A A+ A++ A

Охранители, които не са си получили възнагражденията от организатора на фестивала „Spirit of Burgas 2012″, се събраха на протест в Бургас, предаде репортер на Радио „Фокус” - Бургас.

Около двадесетина души и собственици на охранителни фирми се събраха по обед на площад "Тройката" и раздадоха по една студена вода на журналистите и минувачите. Сумите им за охранителните дейности по време на миналогодишния музикален фестивал не са им изплатени от организатора „Спирит Фест“ АД .

Мъжете коментираха, че неведнъж са водили разговори със Стефан Еленков, който е ръководител във фирмата, но положителен резултат няма. Серьожа Савов, който през 2012 г. беше менджър на охранителните фирми на музикалния фестивал и отговаряше за съвместните им действия каза, че протестът им е мирен, а след това ще преминат с шествие към Морската градина на Бургас до зоната на фестивала.

#Стефан Еленков #фирми #протестът #действия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници