Какви фирми има Настимир Ананиев?

Какви фирми има Настимир Ананиев?

nova news

A A+ A++ A

правка в Търговския регистър показва, че Настимир Ананиев е собственик на две компании - "Анимекс" и "Слийв Блум". Адресът на двете дружества е бул. "Александър Стамболийски" 84. Първата компания се занимава с широк спектър от търговска дейност, а втората със счетоводство. Управители на дружествата са бащата на депутата от ПП-ДБ - Анани Ананиев и съпругата му Петя Ананиева.

Освен собственик Настимир Ананиев е съдружник в дружеството "Келтик Дриймс", което се занимава с недвижими имоти. Партньорите му тази фирма са ирландски граждани.

Преди да стане депутат, Ананиев е бил управител на 13 компании, според Търговския регистър. Повечето фирми, в които е бил управител, сега се управляват от Петя Ананиева. Те имат различна дейност като се започне от търговия с хранителни стоки и се стигне до издателска и рекламна дейност, управление на недвижими имоти и други. Повечето адреси на фирмите са в центъра на София.

Ананиев е бил управител и на фирма "Борис Рикрутмънт", в която е имал дял. Тя се намира на ул. "Петър Парчевич" и е прехвърлена в последствие на белгийски гражданин.

В две дружества Настимир Ананиев е бил член на съвета на директорите. Това са компаниите "Сас Холдингс груп", която се занимава с придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества.

Също така е бил член на съвета на директорите на компанията "Нефтогазсервиз" заедно с руски граждани. В момента те са в съвета на директорите. Дружеството се занимава с разработване на стандарти в сферата на индустриалната сигурност, обучения и други.

Днес полиция и жандармерия провеждат операция на два адреса в София, свръзани с народния представител Настимир Ананиев. Полицейско присъствие има на ул. "Петър Парчевич" и бул."Александър Стамболийски".

Акциите се извършват по Европейска заповед за разследване. Тя е издадена от Кралство Белгия. Разследва се организирана престъпна група за контрабанда и пране на пари, напомня БНТ.

#Настимир Ананиев #фирми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници