Мото X с купища нови функции

Мото X с купища нови функции
A A+ A++ A

Moto X ще маркира завръщането на Motorola на мобилната сцена с много софтуерни новости, които трябва да помогнат на новия смартфон да се пребори с ожесточената конкуренция. Сайтът Android Police е успял да научи голяма част от екстрите, които са ни приготвили от Motorola и Google и които вече бяха представени като част от новите смартфони Droid.

Moto X по всяка вероятност ще бъде с AMOLED дисплей, а най-сигурната индикация за това е приложението Active Notifications, което ще показва постоянно върху екрана различна статус информация. С негова помощ приплъзване по дисплея надолу отключва телефона, приплъзване наляво или надясно изчиства нотификациите, а приплъзване нагоре дава повече информация за системните съобщения. Приложението има и опция за нощен режим, по време на който не получавате нотификации.

Друга екстра е разширението Motorola Connect за Chrome, което позволява да синхронизирате с браузера всички SMS-и, както и списъка с проведените разговори. От Motorola са предвидили и функция за намиране на загубен или откраднат телефон, каквато все още липсва в самата операционна система. Новост е и Motorola Migrate, която помага лесно да прехвърлите цялата информация от вашия предишен смартфон на новия ви Moto X.

В Moto X също така ще дебютира и функция за пълен гласов контрол на устройството, който ще е активен по всяко време и няма да изисква специално активиране. Последната любопитна екстра е Motorola Assist. Благодарение на този софтуер смартфонът ще се опитва да се настрои автоматично към актуалната ситуация. През нощта примерно ще се изключва звукът, а докато карате, автоматично ще се активира handsfree режим. От сайта споделят и новата анимация на телефона при зареждане, която можете да видите по-долу.

Повече за софтуерните функции може да прочетете тук:

http://www.androidpolice.com/2013/07/23/a-look-at-the-moto-xs-features-motorola-connect-motorola-assist-active-notifications-active-display-lost-phone-tracking-automated-device-migration-and-more/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници