Новите слушалки Beats Studio осигуряват по-добър звук и други екстри

Новите слушалки Beats Studio осигуряват по-добър звук и други екстри
A A+ A++ A

Beats Audio се разделиха с Monster, но компанията продължава да изпълнява амбициозните си планове, с които доказва, че продуктите й осигуряват качествен звук. Част от плановете е представянето на обновената версия на модела Beats Studio, който дебютира през далечната 2008 г. Новото издание вече разполага с вградена батерия за 20 часа работа, има обновен дизайн, по-лек е с 13 грама и има подобрена ергономия и уплътнения за по-комфортна употреба.

В допълнение, включва променена система за редуциране на околния шум, която се активира в зависимост от околните условия и има два режима. Единият действа при слушане на музика, като осигурява балансиран звук, а другият е активен при изключване на слушалките, когато искате просто да се изолирате от околния шум. Слушалките идват в комплект с втори кабел с микрофон и бутони за управление за провеждане на разговори.

Слушалките разполагат с цветен LED индикатор и опция за автоматично изключване, когато слушалките не се използват. Другата новост е специален DSP с името Beats Acoustic Engine (BAE), който подобрява възпроизвеждания звук. Продажбите на слушалките започват в началото на август на цена от 300 долара.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници