Зрителите на „Мис България“ върнаха Пенка в Тъмницата

Зрителите на „Мис България“ върнаха Пенка в Тъмницата
Хубавицата беше върната инкогнито в Тъмницата. Снимка: vsekiden.com
A A+ A++ A

Зрителският вот посочи ромката Пенка за първото изгонено момиче от Замъка на „Мис България 2013“ в елиминационния лайф на шоуто във вторник вечер.

Огненият характер на претендентката от Ботевград и хъсът й за победа се оказаха нейното най-силно оръжие и Пенка получи втори шанс да си извоюва място сред финалистките на най-красивото шоу в българския ефир. Хубавицата обаче беше върната инкогнито в Тъмницата, където я очакваха наказаните близначки Моника и Вероника. Двете бяха изпратени зад решетките, защото нарушиха регламента на шоуто и два пъти гласно обсъждаха номинациите.

Сега пред Пенка стои предизвикателството да предаде на русенките хъса си за победа и силната си мотивация за спечелване на короната, докато трите обитават Тъмницата. От успеха на задачата зависи връщането на ромката обратно в Двореца.

Другите номинирани - Ваня, Вили и Велина, които се спасиха на елиминациите, се върнаха при останалите принцеси след много сълзи и емоции. С най-малко отрицателен зрителски вот – едва 9.2%, се прибра пловдивчанката Ваня.

Тя обаче преживя най-силните емоции в студиото на водещите Кирил Ефремов и Камелия. След като пребори страха си от тъмното и успешно се справи със задачата си да разпознае съдържанието на 4 кутии в непрогледен мрак, Ваня се изправи и пред трагедията на живота си. Със сълзи както в нейните, така и в очите на баба й, която я е отгледала, тя за пръв път след 16 години чу видеоизповед на баща си. Човекът, отнел живота на майка й Емилия, когато Ваня е била едва 3-годишна, декларира пред камерата на „Мис България 2013“, че иска да види и прегърне дъщеря си и ще я подкрепя до финала. Ваня изгледа видеото и въпреки всичко не промени позицията си и заяви категорично, че не желае нито да вижда, нито да чува баща си.

След нея на изпитание беше подложена Пенка, за чието изгонване гласуваха 48.2% от зрителите. Ромката трябваше да пребори страха си от летене и да издържи един полет със самолет. Оказа се, че адреналинът и вълнението й бяха по-силни от страха и вместо уплашена Пенка слезе от самолета разплакана от щастие. Претендентката благодари на екипа и сподели, че са изпълнили детската й мечта – да се качи на самолет, въпреки че я е страх от това.

За да спечели симпатиите на зрителите, Велина пък трябваше да се справи със страха си от кръв. Македонското девойче бе подложено на разкрасителна процедура за лице с телешка кръв, така както го е правила самата Екатерина Велика. За Велина бе трудно да понесе това изпитание, но тя се справи геройски. А кръвта се оказа не телешка, а изкуствена филмова боя.

Последната подложена на изпит по време на елиминациите беше Вили, която на живо в студиото трябваше да се справи с кареокето на страха. Докато пееше любимата на баща й песен – „Може би“ на „Сигнал“, Вили трябваше да пъхне ръка в четири предварително покрити кутии. Още преди да започне изпитанието й, бившата гимнастичка тихичко помоли Кирил и Камелия: „Само не змии“. Точно това обаче я очакваше в първата кутия. Блондинката изпадна в лека истерия и отказа да провре ръката си в която и да било кутия, а след края на изпълнението си заяви, че е готова да си тръгне, защото мисли, че шоуто не е за нея. Това емоционално решение на бившето гадже на шампиона по мотоциклетизъм Ангел Караньотов й спечели доста негативен вот и тя събра 30,9% отрицателни гласове.

#„Мис България 2013" #Пенка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници