Ели, Скалата, Джийсън и Пенка няма да получат хонорарите си от Биг Брадър

Ели, Скалата, Джийсън и Пенка няма да получат хонорарите си от Биг Брадър
A A+ A++ A

Ели Владкова, Киро Скалата, певецът Джийсън и ромката Пенка няма да получат хонорарите си от Vip Brother All Stars 2013.

Новината съобщи самата Ели пред гримьора Валентин Кулагин, който преди време навлезе и в журналистическите среди със скандалното си предаване „Къща Кулагин“, пише hotarena.net.

„Радка“ ме остави без хонорар от Биг Брадър. Още 3-ма човека няма да получат и стотинка от предаването“, заяви Ели.

Под кодовото име „Радка“, Ели Владкова визира изпълнителния продуцент на „Биг Брадър“ Радо Тушев, който е взел решение да не изплаща хонорарите на Ели Владкова, Киро Скалата, Пенка и позорно изритания от къщата Джийсън - Людмил, за участието им в шоуто.

Информацията е изтекла от пиарката на Old School - Маргарита, която в приятелски разговор с Любомир Милчев - Денди е разкрила, че Ели, Киро, Пенка и Людмил няма да получат и стотинка от предаването, защото не са играли по свирката на продуцентите. Денди пък е споделил това първо с Джийсън, с когото са си дружки.

И Кирил, и Ели чакат парите вече месец, докато става ясно, че Денди е получил хонорара си още преди празниците. Денди помолил Джийсън да не споделя вътрешната информация с никого, но певецът от село Тръстеник не се сдържал и изпял всичко.

#Валентин Кулагин #Пенка #Киро Скалата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"