WSJ: Apple тества iPhone и iPad с по-големи дисплеи

WSJ: Apple тества iPhone и iPad с по-големи дисплеи
A A+ A++ A

Като цитира представители на компании, доставчици на компоненти, Wall Street Journal пише, че Apple тества прототипи на iPhone и iPad, които са снабдени с по-голям диагонал на екрана. Според информацията през последните месеци американците са поръчали прототипни панели за смартфон с диагонал над 4" и дори екрани за таблет с диагонал малко под 13". Актуалните мобилни продукти на Apple са с екраи с диагонал 4", 7,9" и 9,7".

Засега не е ясно дали новите разработки изобщо ще достигнат до пазара, или просто компанията изпробва разнообразни варианти на продуктите си, преди да се спре на финалния. И преди се появиха подобни слухове, но сега получиха потвърждение от много по-достоверен източник. Информацията за iPad звучи особено интересно, но не е изключено компанията да изпробва собствен дизайн на хибриден лаптоп.

Източниците на WSJ споделят, че тази година ще видим нов таблет iPаd с 9.7" екран с резолюция 2048 x 1536 пиксела. Той ще ползва новата технология на изработка на екрана, на която заложи и iPhone 5 и която би трябвало да го направи по-тънък и лек. Споменава се, че по-късно през годината ще видим iPhone 5S, който ще е със същите размери и резолюция като на сегашния. Освен него компанията подготвя и по-евтина версия с пластмасов корпус. И двата телефона ще се предлагат в различни цветове.

http://online.wsj.com/article_email/SB10001424127887323829104578620870597408176-lMyQjAxMTAzMDIwMjEyNDIyWj.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници