Владимир Тошев: Имаме готовност за връщане в НС

Владимир Тошев: Имаме готовност за връщане в НС
Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев заяви, че партията му има готовност да се върне и да работи в НС. Снимка:www.politika.bg
A A+ A++ A

“Имаме готовност за връщане за нормална работа в пленарната зала, но при няколко неща, които бихме искали да бъдат спазени”, каза за Радио "Фокус”- Видин, Владимир Тошев, народен представител от ПП ГЕРБ. Той уточни, че има предвид строго спазване на изискванията на правилника за работа на Нaродното събрание, както и на добрия тон и нормалните отношения.

 

На първо място сред актуалните теми рза работа в НС, Тошев постави промяната на Изборния кодекс. От партията ще настояват много бързо да бъдат приети промени в сегашния изборен закон в частта, касаеща парламентарните избори, за да може веднага след това да бъдат проведени парламентарни избори, каквото е искането на голяма част от протестиращите в София и другите големи градове.

 

Сред задължителните теми е и националната сигурност. „ Бихме могли да бъдем конструктивна опозиция и по въпроси, които са от злободневните теми – социални, икономически и т.н.”, добави народният представител, който определи като доста екзотична идеята за сформиране на ново правителство в рамките на това Народно събрание.

 

По думите на депутата, със сегашното мнозинство управляващите имат възможност да правят промени в кабинета "Орешарски" и те ги правят ежедневно на заместник-министерско и директорско ниво.

#Владимир Тошев #закон #ниво #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници