Нови снимки на следващия iPhone

Нови снимки на следващия iPhone
A A+ A++ A

Нови снимки на съдържанието на корпуса на новия iPhone се появиха в китайския аналог на Twitter - Sina Weibo. Ако се окажат истински, те потвърждават в голяма степен това, което знаем до момента за новия телефон на Apple. Информацията, придружаваща снимките, твърди, че телефонът ще разполага с NFC възможности, както и с IGZO дисплей с ниска консумация на енергия, който да удължи времето за автономност с един заряд на батерията.

Освен това според информация на Extreme Tech следващият iPhone ще разполага с четириядрен графичен чип PowerVR SGX544MP4. Както неведнъж е ставало дума, очаква се процесорът на телефона да бъде същият, но с по-висока работна честота, а подобрените графични възможности може да се окажат единствената промяна, вместо чипсет с нова архитектура.

Въпреки това се очаква телефонът да разполага с повече RAM памет - 2GB вместо 1GB, с колкото разполага сегашният iPhone. Според слуховете до момента основният бутон на телефона ще разполага и с вграден четец за пръстови отпечатъци, което очакваме да се случи, откакто Apple купиха Authentec през 2012 г.

http://www.extremetech.com/computing/161337-iphone-5s-hardware-specs-4-inch-igzo-retina-display-12mp-camera-quad-core-gpu-same-cpu

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници