Детайли за характеристиките на Sony Xperia i1 Honami

Детайли за характеристиките на Sony Xperia i1 Honami
A A+ A++ A

Премиерата на камерафона Sony Xperia i1 Honami не очакваме преди началото на септември, но преди това най-вероятно вече ще знаем всичко за характеристиките на устройството. Наскоро в интернет се появи копие на неговия софтуер, а по-късно приложението за контрол на камерата беше направено достъпно и за други модели Xperia. Сега от китайския сайт ePrice идват допълнителни детайли за техническите характеристики на устройството и те подсказват, че то ще има какво да предложи на феновете на мобилната фотография и Android.

Според детайлите Xperia i1 ще разполага с 1/2.3" Exmor RS сензор с резолюция 20,7МР, който ще е допълнен от G оптика, разработка на компанията. Освен това се говори, че в телефона ще е добавен процесор Bionz, който Sony използва в много от фотоапаратите си за обработка на снимките. Споменават се още 2МР предна камера отново с Exmor RS сензор и 5" fullHD дисплей с технология Triluminos.

Информацията твърди, че смартфонът ще използва четириядрен процесор Snapdragon 800 с честота 2,2GHz в комбинация с 2GB RAM и 16GB вградена памет, която може да се увеличи чрез microSD карта. Подобно на Xperia Z и Xperia Z Ultra Honami ще има водоустойчив корпус, а капацитетът на батерията се посочва като 3000 mAh.

http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/4874677/1/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници