Соломон Паси: ГЕРБ и БСП трябва да си стиснат ръцете в името на държавата

Соломон Паси: ГЕРБ и БСП трябва да си стиснат ръцете в името на държавата
Соломон Паси призова двете основни партии в Парламента да се погодят в името на управлението на двържавата. Снимка: www.cross.bg
A A+ A++ A

„БСП и ГЕРБ трябва да си стиснат ръцете и да преодолеят различията си. Моята партия не влезе в НС, но въпреки това аз знам, че трябва да го направят, защото по този начин се управлява държава“, заяви Соломон Паси пред Bulgaria On Air.

Той даде пример за подобен компромис, след немските избори през 2005 г. когато най-големите опоненти -  християндемократите и социалдемократите, си стиснаха ръцете и преодоляха различията си, за да може държавата им да бъде управлявана.

„Толкова много грешки бяха направени от кабинета „Орешарски“! Как може да се назначи министър за един ден, или заместник-министър  да бъде назначен и уволнен в един и същи ден, а лидерът на „Атака“ Волен Сидеров да бъде избран за председател на Комисията по етика и антикорупция, която след това се преименува, само заради него!?“, коментира Паси.

Според Паси, назначението на медийния магнат Делян Пеевски за шеф на ДАНС е била дълго подготвяна акция и подчерта, че една от най-големите грешки на правителството е, че не работи с интернет, където се организираха протестиращите и където те са най-активни.

#Соломон Паси #БСП #ГЕРБ #Орешарски #Делян Пеевски #ДАНС #интернет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници