Amazon планира сериозно освежаване на таблетите Kindle Fire

Amazon планира сериозно освежаване на таблетите Kindle Fire
A A+ A++ A

От източници на сайта BGR идват интересни детайли около плановете на Amazon за освежаване на серията таблети Kindle Fire, които ще видим по-късно тази година. Съобщава се, че компанията подготвя три нови модела, които ще са в продажба преди сезона на предпразнично пазаруване в края на годината. Едно от устройствата ще наследи най-евтиния 7" Kindle Fire, като дисплеят вместо резолюция 1024 x 600 пиксела ще осигури 1280 x 800 пиксела.

Kindle Fire HD също ще получи нов дисплей, който ще предложи резолюция от 1920 x 1200 пиксела в същия диагонал от 7". Ъпдейт чака и Kindle Fire HD 8.9″, чиято екранна резолюция ще нарасне до впечатляващите 2560 x 1600 пиксела, което ще му осигури по-висока пикселна гъстота от iPad с Retina дисплей.

Сайтът пише, че устройствата ще имат и нов, по-ъгловат дизайн с подобрени бутони за управление, а освен това ще бъдат значително по-леки от предшествениците си. Засега не са известни детайли за цената на таблетите, но компанията ще се опита да ги пусне на сегашните, а премиерата може да се състои през септември.

http://bgr.com/2013/07/09/amazon-kindle-fire-hd-2013-exclusive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници