Бивш депутат от ГЕРБ напуска партията

Бивш депутат от ГЕРБ напуска партията
Петър Петров Снимка: "24 часа"
A A+ A++ A

Депутатът от ГЕРБ от 41-вото Народно събрание Петър Петров обяви, че напуска партията. Той е изпратил заявление за напускане на ГЕРБ до председателя на партията и до Изпълнителната комисия, съобщи агенция "Фокус".

"Прекратявам членството си в ГЕРБ. Съжалявам, че едва сега, но ако от това ще ви стане по-леко, не възразявам срещу прекратяване със задна дата. Например, от 03. 12. 2006", пише в писмото на Петров, адресирано до лидера на партията Бойко Борисов.

„Вие се гневите, не защото някой в ГЕРБ си позволява да има мнение и дързост да го обяви. Проблемът ви е много по-дълбок. Той ви измъчва постоянно и вие се опитвате да отстраните симптомите му, но не разбирете причината. Тя е простичка: Никога няма да спечелите уважението на интелигентните хора. А то е едно от задължителните условия човек да бъде успял", се казва в писмото на Петров.

Там се казва още: "Заблуждавате се, че всички в ГЕРБ са дошли заради вас. Много хора - качествените - дойдоха, защото бяха граждани за европейско развитие на България. И именно защото останаха такива си тръгнаха първи".

#Народно събрание #Петър Петров #ГЕРБ #Бойко Борисов #Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници