Snoop Dogg в реге светлина пред българската публика

Snoop Dogg в реге светлина пред българската публика
Snoop Dogg вече е Snoop Lion и се изявява в реге стил. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Една от най-големите звезди на световната хип-хоп сцена Snoop Dogg се представи в различна светлина на българската публика по време на концерта си в столичната зала "Арена Армеец", предаде БГНЕС.

При повторното си пристигане у нас Келвин Броудъс, който пя на българска земя и през 2008 година, представи своето друго амплоа - това на реге изпълнител под псевдонима Snoop Lion.

Концертът на мултиплатинената легенда, който има номинация за "Грами", бе подгрят от 100 кила и балет VS Dance. Snoop, облечен с екип на българския национален отбор по футбол, пък представи на своите фенове доста парчета от новия си 12-ти албум Reincarnated, вдъхновен от легендата на регето Боб Марли.

Феновете успяха да чуят най-новите хитове на американския рапър Here Comes the King и Lighters Up. 41-годишният Snoop Dogg предложи на меломаните и сериозно пътуване през годините, като в залата звучаха парчета, продуцирани най-вече от Dr. Dre и Pharrell Williams.

Той изпълни в различен аранжимент песента, която го изстреля на върха Nuthin But a `G` Thang - първият сингъл от албума на Dre - The Chronic.

Snoop не пропусна да подари на публиката едни от най-големите хитове от своята дискография като Drop It Like It`s Hot и Beautiful.

#Snoop Dogg #Грами #Боб Марли #100 Кила #Арена Армеец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино