Росен Плевнелиев: Надявам се тези, които ще се подпишат за импийчмънт, да не са се повлияли от партийни интереси

Росен Плевнелиев: Надявам се тези, които ще се подпишат за импийчмънт, да не са се повлияли от партийни интереси
Вярвам и се надявам, че тези, които ще подпишат подписката за импийчмънт, не са се повлияли от някои партийни интереси. Това каза пред журналисти президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вярвам и се надявам, че тези, които ще подпишат подписката за импийчмънт, не са се повлияли от някои партийни интереси. Това каза пред журналисти президентът Росен Плевнелиев, предаде агенция „Фокус“.

Плевнелиев посочи, че уважава правото на хората за подписката. През последните месеци доказах с действията си, че съм независим, подкрепих референдума и неговото провеждане, за което много партии дадоха критична оценка. Подкрепих и протестите през февруари, за което също имаше критики. Не е новина, че президентът е независим.

Основното послание в изявлението ми беше да не се бойкотира народът, а да работим заедно. След като се изсипаха толкова много критики, значи посланието ми проработи, посочи Росен Плевнелиев.

„Надявам се повечето хора да прочетат думите ми и тогава да преценят дали да сложат подписа си. Много е важно всеки да направи своята стъпка. В петък посочих, че решението за нацията не може да дойде от Брюксел или от ЕС, ние сами ще изковем нашата демокрация“, каза още държавният глава.

Президентът Росен Плевнелиев посети Националната гвардейска част по повод празника на военното формирование – 12 юли, и 134-годишнината от създаването на българската гвардия.

#Росен Плевнелиев #импийчмънт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници