Слух: Nokia планира таблети и смартфони с по-големи дисплеи

Слух: Nokia планира таблети и смартфони с по-големи дисплеи
A A+ A++ A

Според сайта MyNokiaBlog финландската компания планира драматично разширение на портфолиото си в следващите месеци. Анонимните източници на изданието твърдят, че още през тази година Nokia ще пусне на пазара 2 таблета с размер на дисплея 10,5 инча и 8,5 инча. И двете устройства ще бъдат с корпус, изработен от алуминий, а по-големият вариант ще бъде с дебелина от 8,5 мм.

Според същия източник се очакват и няколко нови модела смартфони от серията Lumia. Така например Lumia 525 ще бъде с 4,5-инчов дисплей, а Lumia 625 ще предложи на собствениците си екран с диагонал 4,6 инча. Lumia 725 пък отива вече в категорията на Samsung Galaxy Note с диагонал на екрана 5 инча, докато флагманският Lumia 926 ще впечатлява с 5,5-инчов екран.

За следващото лято пък финландците планирали модели с диагонал на дисплея между 6 и 7 инча. Всичко това засега е в сферата на слуховете и не е ясно каква част от него ще се окаже вярна.

http://mynokiablog.com/2013/07/06/rumour-nokia-zoom-on-tablets-too-slim-aluminium10-58-5-tablets-on-the-way-lumias-getting-bigger-too-525-725-825-926/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино