Снимки на Motorola DROID Ultra

Снимки на Motorola DROID Ultra
A A+ A++ A

Очакваме с интерес премиерата на смартфона Moto X, защото се надяваме да се появи в Европа, но американската компания работи и по други модели от висок клас за родния си пазар. Става дума за серията DROID, която е предназначена за американския оператор Verizon Wireless. Според досегашната информация в нея ще има три нови модела - DROID MAXX (XT1080M), DROID Mini (XT1030) и DROID Ultra (XT1080), чиито снимки вече можем да ви покажем.

Както е видимо в конструкцията на модела отново ще намери място покритие от кевлар, но и останалите характеристики звучат интересно. Очакванията са в него да бъде използвана 10МР RGBC камера, която включва допълнителен сензор, грижещ се за експозицията и баланса на бялото. Това води до по-бързото снимане и осигуряването на по-качествени кадри.

По отношение на другите особености на смартфона се предполага, че ще разполага с четириядрен процесор Snapdragon 800, около 5" full HD дисплей и 2GB RAM. Не е изключено премиерата на устройствата да се състои след дни - по време на събитията на Motorola на 10 и 11 юли.

http://theunlockr.com/2013/07/08/motorola-droid-ultra-fully-revealed/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници