Премиерата на HTC One mini и One max наближава

Премиерата на HTC One mini и One max наближава
A A+ A++ A

Вече видяхме снимки на HTC One mini, но освен него скоро тайванската копания може да представи още два нови модела. Това са One max (T6) и Desire 500, чиито имена бяха забелязани в документ на германския оператор O2. В него се споменават също HTC One mini и два неизвестни телефона на Nokia с кодови имена Mars и Eros. Според източниците на сайта Mobiflip става дума за списък с телефони, които оператора ще предложи през юли или август, но е по-вероятно това да стане през следващия месец.

Засега не знаем подробности за Desire 500, но изглежда ще бъде в по-нисък клас от Desire 600. По отношение на One mini преди дни се появи и друга информация от кухнята на O2, която подсказа, че оператора ще пусне One mini в Германия в началото на август. Това предполага, че представянето му ще се състои съвсем скоро, най-вероятно още този месец.

От Mobiflip дори предполагат, че заедно с него ще види и HTC One max, за който се говори, че ще има 5,9" дисплей с Full HD резолюция, четириядрен процесор Snapdragon 800, UltraPixel камера и дизайн, който ще напомня на HTC One.

Двата споменати телефона на Nokia се оказват по-мистериозни. Не е изключено Eros да е печатна грешка на името EOS, но може и да се окаже названието на напълно нов телефон - в кодовите названия компанията изглежда залага на имена от древната митология. За Mars се говори, че ще е модел от среден клас и ще е наследник на Lumia 720, но е малко вероятно да бъде представен на 11 юли, когато се очаква премиерата на Nokia EOS.

http://www.mobiflip.de/htc-one-mini-one-max-und-zwei-unbekannte-nokia-geraete-bei-o2-gelistet/
http://www.mobiflip.de/htc-one-mini-august-o2/
http://www.wpdang.com/archives/100188.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници