Собствениците на ЦСКА преговарят с бизнесмени тази вечер

Собствениците на ЦСКА преговарят с бизнесмени тази вечер
Бившият изпълнителен директор на "армейците" Александър Тодоров, представляващ бизнесмените, изразили готовност да поемат издръжката на ЦСКА, съобщи, че отказват поканата на "Титан" за публични преговори. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Единият от собствениците на ЦСКА Иво Иванов разкри на ст. "Българска армия", че довечера ще се проведат преговори с групата бизнесмени, водена от бившия изпълнителен директор на клуба Александър Тодоров, за продажбата на клуба, съобщава БГНЕС.

По-рано днес, собствениците от фирма "Титан" обявиха на официалния сайт на тима, че в събота и неделя от 14:00 часа ще очакват на стадион "Българска армия" евентуални купувачи на клуба.

Група бизнесмени изявиха желание да придобият акциите на ЦСКА, като започнат да погасяват дълговете в размер на 11-12 милиона лева. Иванов се появи пред стадиона на "червените", за да чака евентуални преговарящи.

Той сподели, че ако разговорите с Тодоров и компания не протекат по благоприятен начин, в понеделник, ЦСКА в сегашния вариант ще спре да се съществува и ще се разчита на варианта с новото дружество ЦСКА 1923, учредено от Димитър Пенев, Аспарух Никодимов и Стоян Йорданов.

Междувременно, бившият изпълнителен директор на "армейците" Александър Тодоров, представляващ бизнесмените, изразили готовност да поемат издръжката на ЦСКА, съобщи, че отказват поканата на "Титан" за публични преговори, предава „Фокус“.

Той каза, че вече е установен контакт с настоящите собственици, но не е сериозно преговорите да се водят публично. „Искаме да се поемат една част от задълженията от нас. Те („Титан") обявиха официално, че са 12 - 13 млн. лева, аз съм говорил с феновете и искам да започнем да обслужваме тези задължения. И Томов е един от хората, които имат някакво участие. Не го крия. Разговаряли сме миналата седмица с тях, нямаме отговор. Не сме съгласни обаче, ако прибегнат към ликвидация на клуба. Какъвто и друг клуб да има, ЦСКА 23, 34 и т.н. - това не е ЦСКА“, каза Тодоров.

#ЦСКА #"Титан" #Александър Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите