Представянето на Moto X може да се състои на 11 юли

Представянето на Moto X може да се състои на 11 юли
A A+ A++ A

Motorola се приближава към официалната премиера на дългоочаквания смартфон Moto X и това подсказват рекламата, която компанията публикува в американски издания на 3 юли, и активирането на страница в сайта си, в която потребителите могат да се запишат за получаването на допълнителна информация за телефона. Оказва се обаче, че компанията може би ни е показала кога възнамерява да представи устройството, като е скрила информацията в публикуваната реклама.

В нея се виждат скочили във въздуха мъж и жена, чиито тела с римски цифри изписват XI. Това може би насочва към представяне на 11 юли, а това се подкрепя и от информация на известния журналист Лео Лапорте. Той споменава, че е получил покана за събитие на Motorola, което ще се състои на 10 и 11 юли.

Не е изключено тогава да бъде представена и следващата версия на Android с номер 4.3, която вече не е тайна. През последните дни в интернет дори се появиха инсталационни файлове с нея за Galaxy S4 Google Edition. На 11 юли очакваме и премиерата на Niokia EOS с 41МР камера.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници