"Левски" ще се изправи срещу "Иртиш"

"Левски" ще се изправи срещу "Иртиш"
A A+ A++ A

"Левски" започна участието си във втория по престижност европейски клубен турнир – Лига Европа срещу казахския "Иртиш" - Павлодар на стадион „Георги Аспарухов” в столицата, съобщава "Фокус Спорт".

Съперникът на българския отбор е петкратен шампион на родината си, а през изминалия шампионат завърши на второ място, само на 2 точки зад лидера. В състава на тима от Павлодар прави впечатлението присъствието на бившия защитник на "Черно море" Мамуту Кулибали, а противникът на "Левски" е малко по-напред в подготовката с оглед на това, че първенството на Казахстан вече тече.

Наставникът на отбора Ники Митов бе категоричен, че е наясно със стартовите единадесет, а очаквано сред тях няма да попаднат две от новите попълнения на левскарите – Рамон Лопес и Цветан Генков, които все още не са картотекирани.

При тази ситуация, очакванията са под рамката на „синята“ врата да застане Пламен Илиев, а пред него в защита да си партнират Дъстли Мюлдер, Димитър Везалов, Станислав Ангелов и Нуно Пинто. Като опорни халфове най-вероятно ще излязат пристигналият преди около месец на „Герена“ Кевин Бру и Стефан Велев, а в по-предни позиции Ники Митов може би ще заложи на Влади Гаджев.

По крилата се очаква да започнат Кристовао Рамос и представящият се добре Гари Родригс, а в нападение треньорът на „сините“ ще избира между Базил де Карвальо и Жоао Силва.

Прогноза: Отборът на Левски ще вземе лека и категорична победа над Иртиш, с която още в София ще си подпечата участието във втория предварителен кръг на Лига Европа, коментира "Гол".

#Левски #Иртиш #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници