BlackBerry 10 Mini Jam в София на 11 юли

BlackBerry 10 Mini Jam в София на 11 юли
A A+ A++ A

На 11 юли в София ще се проведе първото по рода си у нас събитие BlackBerry 10 Mini Jam, което ще осигури на разработчици и ентусиасти възможност да се запознаят с най-новата мобилна платформа на BlackBerry и начините за писане на приложения за нея. Срещата се организира от BlackBerry Developer Group Balkan и ще е с участието на Линда Чау, маркетинг директор по разработките в BlackBerry, която ще изнесе лекция.

В допълнение, през целия ден експерти на компанията ще са на разположение на разработчиците по време и извън планираните сесии и ще представят новостите в областта на разработването на мобилни приложения, което може да стане с различни програмни и скриптови езици и платформи: Qt/C++, Cascades UI API; C/C++ Native SDK; HTML5; Adobe AIR ActionScript и Android Runtime Java.

Регистрацията за Mini BlackBerry 10 Jam е безплатна и дава възможност за участие в конференцията и посещение на всички лекции. Събитието ще се проведе в Betahaus в София, а тъй като мястото събира ограничен брой участници, е добре да се регистрирате предварително. BlackBerry 10 Mini Jam ще започне в 9.00 ч. на 11 юли и ще приключи около 17:00 ч. с дискусия и томбола с награди.

Регистрация можете да направите на адрес: http://www.bbdevbalkan.com или http://bb10jamsofia2013.eventbrite.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници