Moto X ще може да се поръча в 16 цвята

Moto X ще може да се поръча в 16 цвята
A A+ A++ A

С наближаването на премиерата на Moto X информацията за устройството, която се промъква онлайн, става все повече. Този път няколко източника споделиха информация за начините, по които потребителите ще могат да персонализират смартфона. Най-интересна е колекция от кадри, които показват цветните задни панели за Moto X - в тях присъстват 4 цвята, но на разположение за поръчка ще са цели 16.

Междувременно източници на ABC News добавят допълнителни детайли по отношение на персонализацията. Според тях ще е възможен избор на цвят и за рамката на телефона около екрана, а освен това при поръчка потребителите ще могат да изпратят снимка и тя ще бъде заредена като фоново изображение в телефона, който ще получат. В допълнение, ще могат да изберат послание, което да бъде гравирано върху корпуса. Потребителите ще получат телефона до няколко дни, тъй като устройството ще се прави в завод в Тексас.

Най-интересни обаче са функциите, които разчитат на вградените в телефона сензори. Според ABC News, вместо камерата да се стартира с натискане на бутон, това може да бъде направено чрез разклащане на телефона. Добавени са и разширени възможности за гласово управление, а освен това телефонът е достатъчно умен, за да разбере кога шофирате и автоматично ще активира високоговорителя.

http://www.nowhereelse.fr/moto-x-coques-couleurs-85324/
http://abcnews.go.com/Technology/motorola-moto-xs-color-wallpaper-engraving-customized-leaves/storynew?id=19567319

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници