Депутати с отворено писмо до БФС за решаване на проблемите в ЦСКА

Депутати с отворено писмо до БФС за решаване на проблемите в ЦСКА
В писмото членовете на комисията изразяват притеснението си от случващото се с „един от най-титулуваните футболни клубове на България“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към Народното събрание излезе със специалнo отворено писмо до ръководството на БФС относно проблемите около футболния отбор ЦСКА.

В писмото членовете на комисията изразяват притеснението си от случващото се с „един от най-титулуваните футболни клубове на България“.

Според народните представители е крайно необходимо ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и да бъдат потърсени подходящи мерки, чрез които футболен клуб ЦСКА да запази своето подобаващо място във футболния елит на България.

„Ние, членовете на спортната комисия в НС, сме от различни географски области на страната и симпатизираме на различни футболни отбори. Единомислието ни по този въпрос обаче ни прави силни в желанието ни да потърсим общ изход от кризата в клуба. Настоящото писмо е изявена готовност за съвместна работа в името на българския футбол чрез обсъждането на общи законодателни промени в Закона за спорта, имащи за цел недопускане на подобни сътресения не само в българския футбол, но и в полето на целия български спорт“, се казва в декларацията.

#ЦСКА #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници