Вече може да изтеглите Windows 8.1 Preview

Вече може да изтеглите Windows 8.1 Preview
A A+ A++ A

В началото на конференцията Build, която се провежда в Сан Франциско, Microsoft пусна за свободно изтегляне и първата публична тестова версия на Windows 8.1. Когато бъде завършено по-късно през годината обновяването на Windows 8 ще може да се изтегли безплатно и инсталира през Windows Store. Сега обаче компанията осигурява възможност за всеки желаещ да изпита сам промените и подобренията в най-разпространената компютърна операционна система чрез изтегляне през Windows Store или чрез инсталация посредством ISO файлове.

Сред промените са нова организация на стартовия екран, който вече поддържа два нови размера на плочките - много голям и много малък. Така съдържанието може да бъде организирано по-добре особено при устройствата с по-малък диагонал на екрана, каквито са новите 8" таблети с платформата. В допълнение подредбата на екрана и настройките се синхронизират между всички устройства с Windows 8.1, които използва потребителя.

Повечето от вградените приложения също са с обновени изглед и възможности, но освен това има много промени, за които вече писахме. Сред тях са повече възможности за персонализация, подобрено търсене, разширена интеграция на SkyDrive, завръщане на стартовия бутон, опция за зареждане на системата директно в класическия интерфейс и много други.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview

Подробности за инсталацията има тук:
http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=301773

Пълен списък с промените в Windows 8.1:
http://download.microsoft.com/download/1/1/6/116B9895-EC9C-4174-8A85-A28146CF8B6A/Windows_8-1_Product-Guide.pdf

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници