"Еврофутбол": Твърденията на "Атака", че са подготвяни "кървави сблъсъци" са неверни

"Еврофутбол": Твърденията на "Атака", че са подготвяни "кървави сблъсъци" са неверни
"Еврофутбол" категорично възразява срещу всякакви опити да бъде въвлечено нашето име или наши букмейкъри в каквито и да било провокативни дейности!", гласи още изявлението на "Еврофутбол". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Родният букмейкър "Еврофутбол" представи официално изявление до медиите относно твърденията на ПП "Атака" от днес за предстоящи "кървави сблъсъци", предава БГНЕС.

"Уважаеми колеги,

обръщаме се към вас по повод съобщението, разпространено днес от ПП "Атака" относно подготвяни "кървави сблъсъци" и твърдението в него, че цитирам "сборен пункт на т.нар. тартори на агитката на Левски Запад за кв. Люлин и Надежда се намира в кафе "Еврофутбол" на кооперативния пазар в кв. Люлин до Централна Кооперативна Банка."

Уверяваме ви, че "Еврофутбол" няма пункт на посоченото място", гласи съобщението на букмейкъра.

"Във връзка с горното "Еврофутбол" е предупредил всички свои букмейкъри да не се поддават на какъвто и да бил вид провокации, както и при съмнения за провеждани такива спрямо тях незабавно да сигнализират компанията.

"Еврофутбол" категорично възразява срещу всякакви опити да бъде въвлечено нашето име или наши букмейкъри в каквито и да било провокативни дейности!", гласи още изявлението на "Еврофутбол".

#Еврофутбол #Атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите