България има европейски шампиони по бридж

България има европейски шампиони по бридж
За Гунев и Попова, която спечелиха титлата сред най-добрите 220 двойки на Стария континент, това е поредното голямо отличие в шампионатите на смесени двойки, като през изминалите години те са били веднъж сребърни и веднъж златни медалисти. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Деси Попова и Росен Гунев от София станаха европейски шампиони по бридж на първенството за смесени двойки и отбори в Остенде, Белгия, съобщава БГНЕС.

Между 15 и 25 юни в белгийския град се провежда европейското първенство по бридж за смесени двойки и отбори, като през последната седмица се провежда и най-голямото в Европа състезание за отбори и двойки.

Изключително успешно за България завърши състезанието за смесени двойки, в което бронзов медал спечели двойка с българско участие в лицето на Захари Захариев, а европейски шампион стана изцяло българската двойка Деси Попова – Росен Гунев.

За Гунев и Попова, която спечелиха титлата сред най-добрите 220 двойки на Стария континент, това е поредното голямо отличие в шампионатите на смесени двойки, като през изминалите години те са били веднъж сребърни и веднъж златни медалисти.

Състезанието продължава с тридневен шампионат на смесени отбори, където България е представена от няколко отбора с българско участие.

#европейски шампиони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници