Ердоган отново се обяви срещу „абортите и цезаровото сечение”

Ердоган отново се обяви срещу „абортите и цезаровото сечение”
Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган отново коментира наболелия в страната въпрос за „законността и моралността на абортите и на цезаровото сечение” и още веднъж повтори тезата си, че „чрез тях се извършва престъпление”.
A A+ A++ A

Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган отново коментира наболелия в страната въпрос за „законността и моралността на абортите и на цезаровото сечение“ и още веднъж повтори тезата си, че „чрез тях се извършва престъпление“, предаде телевизионният канал CNN-TURK.

„В продължение на дълги години използваха различни механизми за контрол на раждаемостта, буквално кастрираха и стерилизираха нашия народ“, посочва Ердоган.

Турският премиер присъства на представянето на новият „Проект за създаване на семейство“, който ще се реализира от министерството на семейството и социалната политика.

Пред участниците във форума Ердоган напомни, че още със създаването на сега управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) в нейната програма като консервативна и демократична формация са заложени основните ценности за „здраво и силно семейство“, посочва CNN-TURK.

#Ердоган #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино