АПИ ще осигури по-висока безопасност на движението след намеса на прокуратурата

АПИ ще осигури по-висока безопасност на движението след намеса на прокуратурата
A A+ A++ A

Вследствие на предприетите действия и протеста на Върховната административна прокуратура Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) изцяло възприе аргументите на прокуратурата за осигуряване на по-висока безопасност на движението, съобщиха от прокуратурата.

Въз основа на това АПИ забрани движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с максимална маса над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета), селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за периода от 07.06.2013 г. до 30.09.2013 г. в интервала от 16:00 до 22:00 часа за последния работен ден от седмицата (петък). А в интервала от 14:00 до 20:00 часа – за неделя, предпразничен и последния празничен ден по: автомагистрали; пътища І клас; пътища ІІ клас, в участъците, подробно описани в заповедта на АПИ.

Отдел „Надзор за законност, защита на обществения интерес и правата на гражданите“ при Върховната административна прокуратура ще продължи да наблюдава изпълнението на въведеното ограничение в заповедта на Агенция „Пътна инфраструктура“.

#прокуратура #АПИ #движение по пътищата #ограничения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници