Риана се подлага на любовна терапия

Риана се подлага на любовна терапия
Риана ще лекува сърцето си след раздялата с Крис Браун. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Поп сензацията Риана възнамерява да се подложи на любовна терапия.

Певицата страдала по „любовта на живота си“ Крис Браун след неотдавнашната им раздяла и решението му да поднови връзката си с модната дизайнерка Каруече Тран и смятала да влезе в клиника за терапия за разбито сърце. Терапията ще се състои в клиниката Ранч в щата Тенеси, съобщи БГНЕС, позовавайки се на британското издание „Грация“.

25-годишната поп звезда вероятно ще започне програмата от 12 стъпки, която следва същия формат като рехабилитацията за алкохолици и наркомани, при предстоящата й шестседмична почивка след световното й турне Diamonds World Tour.

Риана продължава да е отчайващо влюбена в Крис. Тя сякаш е обсебена от него и макар той да й каза, че с връзката им е свършено, тя просто не може да го превъзмогне. След като говори с психолози, Риана смята да се подложи на програма в 12 стъпки, за да се отърве от демоните си“, разкри запознат източник пред изданието.

Програмата „Лечение на влюбени и пристрастени към секса жени“ на клиниката Ранч включва различни терапии - от консултации до конна езда.

Припомняме, че Риана и Крис Браун имаха тригодишна връзка, която приключи през февруари 2009 г., когато той й нанесе побой след парти в навечерието на церемонията по раздаването на наградите „Грами“. След двегодишна раздяла Браун и Риана официално обявиха, че отново са двойка през януари тази година. Бурната им връзка обаче отново приключи преди няколко седмици и рапърът заяви, че този път това е завинаги.

#Риана #Крис Браун #Грами #Тенеси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници