На 20 юни Instagram може да получи опция за видеозапис

На 20 юни Instagram може да получи опция за видеозапис
A A+ A++ A

Facebook организира специално събитие на 20 юни, на което се кани да представи нов продукт. Засега темата на срещата е обвита в тайнственост, а поканите за нея са били изпратени до представителите на американската преса чрез традиционната поща. От TechCrunch, благодарение на информация от техен източник, имат предположение какво ще видим тогава и то е особено интересно.

Според сайта на 20 юни Facebook ще обяви, че Instagram ще може да се използва и за споделяне на видео, а не само на снимки, както е сега. Очевидно компанията ще се опита да се възползва от популярното приложение Vine на Twitter, което отскоро има и версия за Android. TechCrunch пишат, че Facebook се опитват по всякакви начини да запазят елемента на изненада и тази информация може да се окаже лъжлива, но през последните седмици се появиха доказателства в подкрепа на новата опция.

Наскоро Матю Кейс писа за вътрешните тестове на услугата и че тя ще позволи споделянето на 5-10-секундни клипове. Не е ясно обаче дали ще има възможност за прилагане на филтри и дали тя ще се появи като отделно приложение или като добавка към Instagram. Междувременно Vine продължава да се радва на все по-голяма популярност и след пускането на версия за Android в Twitter започнаха да се споделят повече клипове с него отколкото снимки с Instagram. Друга причина за Facebook да иска да добави такава опция е популярността на видеото сред рекламодателите.

http://techcrunch.com/2013/06/17/source-instagram-will-get-video-on-june-20/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници