Неизвестни нарязаха гумите на колата на Десислава Атанасова

Неизвестни нарязаха гумите на колата на Десислава Атанасова
Гумите на автомобила са нарязани точно пред блока, където живее Десислава Атанасова от четири години, откакто е народен представител. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неизвестни са нарязали две от гумите на автомобила на депутата от ГЕРБ и бивш министър на здравеопазването Десислава Атанасова, съобщава „Фокус".

Според Атанасова, това най-вероятно се е случило през нощта или много рано тази сутрин.

„Аз го установих по-късно сутринта, когато ми се наложи да изляза. Не знам и аз какво да си мисля, очаквам че това е наистина вандалски, хулигански акт и не е свързан с нищо друго. Страх ме е да си мисля обратното, особено след случая с Люба Кулезич", каза народният представител

Тя подала сигнал в полицията, автомобилът има Авто Каско, а застрахователите също са уведомени и в момента колата е в сервиз за смяна на гумите.

Гумите на автомобила са нарязани точно пред блока, където живее Десислава Атанасова от четири години, откакто е народен представител.

„Това е ведомствено жилище на Народното събрание в кв. „Редута". То не се охранява нито с камери, нито с жива охрана, просто има един паркинг и една метална врата, която се управлява с дистанционно, т. е. всеки от живущите има дистанционно за тази врата и отделно има друга врата, през която всеки може да влезе. Няма някакъв пропускателен режим", посочи Атанасова.

#Десислава Атанасова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници