Орешарски представя на протестиращите приоритетите на кабинета

Орешарски представя на протестиращите приоритетите на кабинета
Протести пред парламента и на Орлов мост имаше в неделите след встъпването в длъжност на кабинета на Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Пламен Орешарски ще се срещне с представители на протестиращите днес, 14 юни, в Министерския съвет, съобщиха от пресцентъра на кабинета.

В рамките на срещата ще бъдат представени приоритетите на правителството.

Разговорът ще постави началото на съвместната работа за подобряване на условията на живот в България, включително усъвършенстването на законодателството в сферата на регулаторните режими и обществените поръчки, посочват от правителствената информационна служба.

На срещата ще участват представители на – Гражданско движение на протестиращите "Освобождение", Федерация на свободните граждани, Асоциация на търговците на храни, Национален Форум "Обединение", Движение "Граждански контрол", Движение "Време", Национален форум "Обединени, свободни, можещи, силни", Фондация "За подпомагане жертви на престъпления и борба с корупцията".

Протести пред парламента и на Орлов мост имаше в неделите след встъпването в длъжност на кабинета на Пламен Орешарски. Протестиращите издигнаха различни искания – касиране на изборите, оставка на новото правителство и запазване на забраната за тютюнопушене на закрити места.

#Пламен Орешарски #протестиращи #Орлов мост #Парламент #Министерския съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници