Лаков: Няма да дам на Бойко Борисов чували с пари

Лаков: Няма да дам на Бойко Борисов чували с пари
Според депутата от „Атака“ Борисов се стреми по този начин да отклони общественото внимание от един друг, по-интересен случай с неговия доскорошен вицепремиер и вътрешен министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов няма да получи чували с пари от мен, защото не разполагам с такива средства. Не знам на какво основание и защо ще ме съди, никога не съм споменавал името на бившия премиер, заяви Венцислав Лаков от „Атака“, председател на временната комисия в парламента, която ще проверява полетите на „Авиоотряд 28“ на предишните управляващи за времето от август 2009 г. до март 2013 г.

„Интересно ще е Борисов да докаже откъде намира пари за завеждането на исковете, защото се дължат 4% данък върху сумите, а той още не е получил първата си депутатска заплата. Доколкото знам, даряваше доходите си на премиер на сираци за благотворителност. Най-вероятно ще финансира делата с парите, заграбени от „Атака“, от отцепниците на партията, защото, спомнете си, че те всички бяха декларирали принадлежност към ГЕРБ и държавната субсидия отиваше при тях“, коментира Лаков, цитиран от БГНЕС.

Според депутата от „Атака“ Борисов се стреми по този начин да отклони общественото внимание от един друг, по-интересен случай с неговия доскорошен вицепремиер и вътрешен министър.

#Венцислав Лаков #"Атака" #"Авиоотряд 28" #Бойко Борисов #Борисов #Лаков #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"