Максим Бехар: В модерни очила ще бъдат вградени монитори за връзка с мрежите

Максим  Бехар: В модерни очила ще бъдат вградени монитори за връзка с мрежите
На снимката: Съавторите Бойко Василев, Максим Бехар и Мартин Захариев
A A+ A++ A

Поколението F със сигурност сега управлява света, е едно от прозренията на ПР специалиста и журналист Максим Бехар, който представи новата си книга „Поколението F“ (издадена от „Ентусиаст“), поколението на Facebook и Twitter и въобще на социалните мрежи.

Репортер на NOVINITE.BG предаде, че сред гостите му снощи са били политици, журналисти, писатели, хора на изкуството, много граждани и … съавторите му, знакови имена от новините: Мартин Захариев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Ники Кънчев, Георги Мамалев и още съзвездие от личности от политическия и културния елит на България.

В днешния свят традиционните ценности ще бъдат пометени от необходимостта да се вземат светкавични решения, пророкува авторът. Ще става все по-трудно моралът, почтеността, уважението да бъдат доминиращи, когато трябва да решаваме за секунди, да бъдем безкомпромисно бързи и да грешим възможно най-малко, пише той в книгата си.

Тази книга, според Максим Бехар, е само едно мнение, един дълъг „пост“ на стената, на която и да е социална медия за това, което се случва всеки ден край нас.
И структурата на книгата му е необичайна – тя е цветна, не е многословна и е дала трибуна на негови уважавани колеги и приятели - писателите Антон Дончев и Боян Биолчев, Ваня Щерева, Владимир Каролев и други.

Калейдоскоп от личности и гледни точки към света на Поколението F. В края на тази много интернетска книга има интервю с 50 въпроса на Жюстин Томс към автора. На един от тях: След 1 г. ще има ли политик без активен профил в социалните мрежи, той отговаря: „Може и да има. Но няма да е политик с бъдеще и с визия какво се случва в България и по света…“

„Приемете книгата ми като един статус във Facebook, това е хубавото на модерния свят - че е прозрачен и всички вие можете да бъдете моите критици, обърна се Максим Бехар към гостите си на премиерата.

Той прогнозира, че не е толкова далеч времето, когато в модерни очила ще бъдат вградени монитори за връзка с мрежите. Книгата може да бъде закупена в електронен вид на английски и български език и в amazon.com.

Бехар сподели, че книгата в хартиено тяло вече е един сувенир.

„Поколението F“ е третата книга на Максим Бехар след „111 правила във Facebook“ и  „Вторичен инстинкт“.

Авторът е убеден, че това е бъдещето и по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот. Линковете към онлайн версиите на български и английски език са поместени на официалния сайт на книгата: www.generationf.bg

#Максим Бехар #книга #представяне

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници