Сърменов за Стелла от Dancing Stars: Тя показа нисък морал и елементарност

Сърменов за Стелла от Dancing Stars: Тя показа нисък морал и елементарност
Калин Сърменов и Алфредо Торес порицаха постъпката на Стелла Ангелова. Снимка: Dancing Stars
A A+ A++ A

„Стелла Ангелова демонстрира нисък морал, лош вкус и елементарност човешка“. Така членът на журито на Dancing Stars Калин Сърменов коментира видеото, в което финалистката Стелла му показа среден пръст в отговор на остра критика към нея.

Непристойният жест на холивудската каскадьорка зрителите видяха на полуфинала на танцовото шоу в понеделник по Нова телевизия.

Директорът на Сатиричния театър не скри недоволството си от факта, че Стелла и Наско се класираха за дългоочаквания финал на Dancing Stars в петък.

Неодобрение на поведението на Стелла изрази и Алфредо Торес, като заяви, че журито се състои от професионалисти с кариера, които не са попаднали в шоуто случайно и не заслужават подобно отношение.

„Не одобрявам жеста й, но мисля, че тя в сърцето си не таи нищо лошо към когото и да било“, коментира от своя страна Илияна Раева.

Галена Великова пък не скри разочарованието си, че интрига се е получила в самия край на Dancing Stars, което до момента било изцяло позитивно.

Самата Стелла пък написа в профила си във „Фейсбук“: „...това не е първият или ще бъде последният среден пръст който някога ще дам, но със сигурност ще е единственият среден пръст допуснат в Ефир към г-нът...".

#Калин Сърменов #Стелла Ангелова #Илияна Раева #Алфредо Торес #Dancing Stars

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино